08 Oct 2014
October 8, 2014

AlbPos, Tashme Online !

0 Comment

Pershendetje Miq. Jemi te lumtur tju njoftojme se Sistemi Virtual i Referimit (VRS) “ALBPOS” eshte tashme online dhe funksional. Nxitoni te regjistroheni dhe te mund te perdorni Marresat GPS pa nevojen e bazes. Te interesuarit mund te paraqiten prane zyrave tona per cdo infomacion me te detajuar. Duke ju falenderuar! Me respekt GEOTRIM SHPK read more →