08 Oct 2014
October 8, 2014

AlbPos, Tashme Online !

0 Comment

Pershendetje Miq.

Jemi te lumtur tju njoftojme se Sistemi Virtual i Referimit (VRS) “ALBPOS” eshte tashme online dhe funksional.

Nxitoni te regjistroheni dhe te mund te perdorni Marresat GPS pa nevojen e bazes.

Te interesuarit mund te paraqiten prane zyrave tona per cdo infomacion me te detajuar.

Duke ju falenderuar!

Me respekt

GEOTRIM SHPK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *