29 Mar 2018
March 29, 2018

Trajnim Falas 2019

0 Comment

Geotrim shpk Distributor i Autorizuar i TRIMBLE INC, ne funksionin e plotesimit arsimor profesional ofron mundesine e trajnimit ne lidhje me GPS-GNSS Trimble, Stacion Total Trimble dhe Stacion Total Spectra Geospatial Trajnimet do te organizohen si me poshte: Trajnim Teoria e operimit dhe Perdorimi i GPS-GNSS me Soft Terreni TRIMBLE ACCESS        .. read more →

GEOTRIM, Se shpejti do vijoje trajnimet per Perdorimin e Instrumenteve Topo-Gjeodezike (GPS & Total Station), Te interesuarit mund te kontaktojne me ne! read more →

08 Oct 2014
October 8, 2014

AlbPos, Tashme Online !

0 Comment

Pershendetje Miq. Jemi te lumtur tju njoftojme se Sistemi Virtual i Referimit (VRS) “ALBPOS” eshte tashme online dhe funksional. Nxitoni te regjistroheni dhe te mund te perdorni Marresat GPS pa nevojen e bazes. Te interesuarit mund te paraqiten prane zyrave tona per cdo infomacion me te detajuar. Duke ju falenderuar! Me respekt GEOTRIM SHPK read more →

07 Apr 2014
April 7, 2014

Aktivitete

0 Comment

Trajnimi per Agjencioni Kadastral te Kosoves read more →

03 Feb 2014
February 3, 2014

Ofertat me te fundit nga Geotrim !

0 Comment

Prova teknike , prova teknike read more →