Rreth Nesh

sherbimeKush eshte Geotrim sh.p.k

Jemi krenare tju prezantohemi si nje biznes teresisht i evoluar e i orientuar prej klientit. Qe ofron sherbime, produkte moderne, produkte qe plotesojne nevojat tuaja dhe qe eshte nje partner serioz ne tregun shqiptar. Ne kemi trajnuar dhe do te vazhdojme te trajnojme stafin tone ne aftesite e sherbimit ndaj klienteles, pasi mendojme se kjo eshte gjeja me e rendesishme ne relatat me ju.

Jemi prezente ne gjithe Shqiperine me ekskluzivitetin e produkteve Trimble, pajisjet me cilesore ne tregun boteror.
Si distributor ekskluziv ne territorin e Republikes se Shqiperise per tregtimin e pajisjeve Trimble, Geotrim vjen me afer klientit shqiptar per ti krijuar lehtesim, zgjidhje, demostrim dhe siguri.
Motoja e Geotrim shpk. eshte Produkte te thjeshta, procedure e shpejte. Krijuar ne vitin 2003, Geotrim, prezantimin e pare e ka patur ne panairin nderkombetar KLIK EKSPO KLIK (25-30 nentor 2003). Qellimi yne eshte ti sherbejme tregut shqiptar me produktet e teknologjise se larte, te cilat ndihmojne ne zgjidhjen e problemeve ne fushat e meposhtme :

  •     Kadaster
  •     Urbanistike
  •     Matje gjeodezike
  •     Monitorime
  •     Konstruksion
  •     Infrastrukture.

MISIONI YNE

Te kontribuojme ne permiresimin e Shqiperise, duke ngritur standardet e ndertimit nepermjet aparaturave moderne te teknologjise se larte. Nepermjet ofrimit te produkteve me te mira, si dhe nepermjet sherbimit cilesor ndaj klientit, synojme te lehtesojme punen e klienteve tane

MBI TRIMBLE

  • Trimble siguron zgjidhje te pozicionimit, duke u mundesuar profesionisteve te ndertimit, agrikultures, studimit te terrenit, etj. te qenit me produktiv, duke revolucionarizuar proceset e tyre te punes. Trimble eshte duke e transformuar menyren sesi puna kryhet, nepermjet aplikimit te pozicionimit novativ. Trimble perdor teknologjite GPS, Lazer, Optikale, dhe Inerciale si dhe komunikimet wireless dhe software te vecanta, per te ofruar zgjidhjet komplete qe lidhin mes tyre pozicionimin dhe produktivitetin.
  • Trimble i sherben nje rangu te gjere industrish, duke filluar nga Agrikultura, deri tek infrastruktura e komunikimeve wireless.

Kompania zoteron mbi 700 patenta, cka perben bazen e larmise mjaft te madhe te zgjidhjeve ne industri.
Trimble eshte themeluar ne 1978 dhe eshte e shperndare me zyra ne 18 shtete te botes, duke numeruar mbi 3600 te punesuar dhe te ardhura rreth 1.2 miliarde USD ne vit.
Mes shume blerjesh te rendesishme ne tregun boteror, ne vitin 2002, Trimble krijoi ne japoni nje partneritet me kompanine Nikon, ne raportin 50-50, i cili u quajt Nikon-Trimble dhe qe nxorri per here te pare produktet ne tregun e surveying ne mars te 2003.