29 Mar 2018
March 29, 2018

Trajnim Falas 2019

0 Comment

Geotrim shpk Distributor i Autorizuar i TRIMBLE INC, ne funksionin e plotesimit arsimor profesional ofron mundesine e trajnimit ne lidhje me GPS-GNSS Trimble, Stacion Total Trimble dhe Stacion Total Spectra Geospatial Trajnimet do te organizohen si me poshte: Trajnim Teoria e operimit dhe Perdorimi i GPS-GNSS me Soft Terreni TRIMBLE ACCESS        .. read more →

GEOTRIM, Se shpejti do vijoje trajnimet per Perdorimin e Instrumenteve Topo-Gjeodezike (GPS & Total Station), Te interesuarit mund te kontaktojne me ne! read more →

Geotrim Shpk se shpejti do te publikoj online faqen e re per te qene sa me afer klienteve ! read more →