29 Mar 2018
March 29, 2018

Trajnim Falas 2019

0 Comment

Geotrim shpk Distributor i Autorizuar i TRIMBLE INC,

ne funksionin e plotesimit arsimor profesional ofron mundesine e trajnimit ne lidhje me GPS-GNSS Trimble, Stacion Total Trimble dhe Stacion Total Spectra Geospatial

Trajnimet do te organizohen si me poshte:

  1. Trajnim Teoria e operimit dhe Perdorimi i GPS-GNSS me Soft Terreni TRIMBLE ACCESS

             2. Trajnim Teoria e operimit Perdorimi Stacion Total me Soft Terreni TRIMBLE ACCESS 

             3. Trajnim Teoria e operimit Perdorimi Stacion Total Spectra me Soft Terreni Survey Pro dhe Layout Pro

Secili kurs do te zgjase 3 seanca.

Trajnimet do te fillojne nga data 15/Prill/2019 e ne vijim,

Ne lidhje me oraret dhe datat ne vijim do te njoftoheni me e-mail pasi te keni plotesuar formularin e aplikimit dhe ta keni derguar ne geotrimal@gmail.com

Per me shume informacion kontaktoni ne +355689027453 ose na shkruani ne geotrimal@gmail.com

Shkarko Formularin e Aplikimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *