23 Apr 2018
April 23, 2018

Trajnim Falas per Studentet 2018

0 Comment

Geotrim shpk Distributor i Autorizuar i TRIMBLE INC,

ne funksionin e plotesimit arsimor profesional ofron mundesine e trajnimit ne lidhje me GPS dhe Stacion Total,

Trajnimet do te organizohen si me poshte:

Trajnim Teoria e operimit dhe Perdorimi i GPS-GNSS me Soft Terreni TRIMBLE ACCESS

Data 16/05/2018- 18/05/2018  Pjesmarresit e 3 seancave do te pajisen me certifikate

Trajnim Teoria e operimit Perdorimi Stacion Total me Soft Terreni TRIMBLE ACCESS 

Data 23/05/2018- 25/05/2018  Pjesmarresit e 3 seancave do te pajisen me certifikate

Per me shume informacion kontaktoni ne +355689027453 ose na shkruani ne geotrimal@gmail.com

Shkarko Formularin e Aplikimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *